"Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" Projesi

Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri projesi kapsamında, yetiştirme yurdunda kalan çocuklar için Tatvan ilçesinde program düzenlendi.

Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri projesi kapsamında, yetiştirme yurdunda kalan çocuklar için Tatvan ilçesinde program düzenlendi.

Tatvan'daki bir otelde düzenlenen programda, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu'nda kalan erkek öğrencilere, evlerde hazırlanan yöresel ev yemekleri ikram edildi.

Organizasyonu düzenleyen Vali Veysel Yurdakul'un eşi Emine Yurdakul, yetiştirme yurdundaki çocuklar için yöresel ev yemekleri hazırladıklarını söyledi.

Yurdakul, "Yurttaki çocuklarımıza klasik yemeklerin dışında, ev yemeklerini ikram etmek istedik. Çocuklar da buna çok sevindi. Yemek programı sonrası çocukları sinemaya götüreceğiz ve ardından küçük bir Tatvan turu düzenleyeceğiz. Bu tür etkinliklerimiz aralıklarla devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Programa Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'ın eşi Çiğdem Erkan ve gönül elçileri katıldı.

Muhabir: Servet Taşdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: