"Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" Projesi

OSMANİYE (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi Düziçi ilçesinde tanıtıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi Düziçi ilçesinde tanıtıldı. Kaymakamı Mustafa Koç, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki toplantıda, kadının kalkınmasına "Gönül Elçileri"nin önemli katkı sunacağını belirtti. Projenin Osmaniye'de ve ilçede etkin uygulanmadığını savunan Koç, şunları kaydetti: "Bu proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın, Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan'nın himayelerinde yürütülen sosyal bir çalışma olması dolayısıyla bayanların daha çok rol aldığı bir proje. Bunun birinci ayağı 'Gönül Elçileri'ydi. 'Gönül Elçileri' projesi yardım duygusunu harekete geçirmeyi amaçlayan bir proje. Bu proje ile 'Koruyucu Aile' projesi de söz konusuydu. Gönül elçilerimizi bulacağız ve kadınlarımızın mesleki eğitimi ile ilgili çalışma yapacağız." Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görevli çocuk gelişim uzmanı Deniz Karakuş da proje hakkında bilgi vererek, katılımcıların sorularını cevapladı. Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Aleattin Yörük, İlçe Müftüsü Gıyasettin Yılmaz ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: