Toplum Merkezi Ve Rehabilitasyon Merkezlerinden Kermes

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü'ne bağlı toplum merkezi ve rehabilitasyon merkezleri tarafından...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü'ne bağlı toplum merkezi ve rehabilitasyon merkezleri tarafından kermes düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğüne bağlı Akdeniz Toplum Merkezi, Kız Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ilee Nihat Sözmen Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Atatürk Caddesi Mersin Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen kermeste, el sanatları ürünleri, takı ve hediyelik eşya ile yemek çeşitleri sergilendi. Kermeste, Nihat Sözmen Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli çocukların yaptığı takı ürünleri büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Kermesi gezen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin il Müdürü Selahattin Bulut, "Sosyal hizmet kuruluşlarımızda eğitim gören kadınlarımız ve çocuklarımız bugün burada sergiledikleri ürünlerle birbirinden güzel el sanatları ve yemek ürünlerini sergileyerek, kendilerine fırsat verildiğinde insanlarımızın büyük işler yapacağını göstermişlerdir. Emeği geçen tüm kadınlarımızı ve çocuklarımızı kutluyorum" dedi.

İl müdürü Bulut, gezdiği her stanttan da bir hediyelik eşya satın aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: