Toplum Polisinden Din Görevlilerine Dolandırıcılık Uyarısı

Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Soma merkezde ve bağlı...

Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Soma merkezde ve bağlı köylerde görev yapan din görevlilerine yönelik kurban bayramı arifesinde yaşanabilecek sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Soma İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nden sorumlu Komiser Yard. Ahmet Polat, Kurban Bayramı arifesinde meydana gelebilecek telefon ile dolandırıcılık, sahte para ve diğer dolandırıcılık olaylarına yönelik alınması gereken tedbirler konusunda din görevlilerine bilgi verdi.

Reklam
Reklam

155 Polis İmdat Hattı'nın önemini anlatan Polat, hattın her vatandaş tarafından rahatça aranabileceğini, arayan kişinin kimliğinin gizli tutulduğu konusunda bilgiler verdi. Konunun aydınlatıcı olması açısından din görevlilerine camilerde vatandaşları bilgilendirmeleri için Toplum Polislerinde uyarıcı broşür dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: