Toplum Yararına Çalışma Programı

Çalışma ve İŞKUR Artvin Müdürlüğü'nce Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Borçka'daki okullarda görevlendirilen temizlik işçilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çalışma ve İŞKUR Artvin Müdürlüğü'nce Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Borçka'daki okullarda görevlendirilen temizlik işçilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Borçka Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Aslan Atan, Müdür Yardımcısı Cevdet Ertürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mümtaz Bağcıoğlu, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Sadık Ataman katıldı.

Aslan Atan, yaptığı konuşmada, Artvin genelindeki tüm okullarda 400'e yakın kadın temizlik işçisi alımını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yapılan çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz ve son derece memnun kalıyoruz. İhtiyaçlı insanlarımızı iş, ekmek ve meslek sahibi yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin azimli ve disiplinli çalışmaları bizleri sevindiriyor" dedi.

Reklam
Reklam

Son dönemde dünyanın en önemli problemlerinden biri olan işsizliğin azaltılması amacıyla hükümet tarafından başlatılan ve her geçen gün artarak devam eden Toplum Yararına Çalışma Programı projelerinin, Türkiye'deki işsizlere geçici de olsa çare olduğunu, bir meslek becerisi olmayan ve uzun süre çalışmamış vatandaşlara çalışma alışkanlığı kazandırdığını ifade eden Atan, "İş imkanı sağlaması bakımından oldukça önemlidir. Dünyada ve özellikle Avrupa'da bir çok ülkede işsizlik rakamları her geçen gün artarken ülkemizde hükümetimizin almış olduğu tedbirler sayesinde işsizlik rakamları her geçen gün düşmüştür" diye konuştu.

Muhabir: Bülent Atasert

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: