Toplum Yararına Çalışma Programı

 AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Ordu'da çeşitli kamu kuruluşlarında 600 kişinin istihdam edileceğini bildirdi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Ordu'da çeşitli kamu kuruluşlarında 600 kişinin istihdam edileceğini bildirdi. Şener, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce de söz konusu program çerçevesinde 500 kişinin çeşitli kamu kuruluşlarında istihdam edildiğini anımsattı. Alınacak personelin kamu kuruluşlarında ihtiyaç olan birimlerde görev yapacaklarını belirten Şener, şöyle devam etti: "Daha önce okullarımızda görevlendirilmek üzere 500 kişilik bir istihdam oluşturulmuştu. Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ile yaptığım görüşmelerde 600 kişilik bir istihdamın oluşmasını sağladık. Alınacak personel kamu kuruluşlarında ihtiyaç olan birimlerde görev yapacak. Bakanımız Çelik'e teşekkür ederek, istihdamın ilimize hayırlı olmasını diliyorum." Şener, alımların İŞKUR Ordu İl Müdürlüğünce yapılacağını, 15 gün içerisinde alımların başlayacağını ifade ederek, kamu kurumlarında görev yapmak isteyen kişilerin İŞKUR'a başvuru yapmaları gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: