"toplumun Sağlığı Kadın Sağlığı İle Başlar" Semineri Düzenlendi

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Genel Merkezi ile Ankara Kadın Sağlığı Derneği tarafından oluşturulan ve...

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Genel Merkezi ile Ankara Kadın Sağlığı Derneği tarafından oluşturulan ve kadın kolları tarafından düzenlenen "Toplumun Sağlığı Kadın Sağlığı ile Başlar" konulu konferans verildi.

Adıyaman Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere; AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Ankara Kadın Sağlığı Dernek Başkanı İbrahim Büyükkıvanç, Dr. Buğra Adil Buyrukçu ve birçok kadın katıldı. Seminerde bir konuşma yapan Ayla Pektaş, "Bu çalışmayla kadın sağlığı konusunda, kadınlarımızın en sık karşılaştıkları sağlık problemleri ile ilgili bilinçlendirilmesi, bilgilendirilmesi ve sağlık hizmetlerine nasıl ulaşabileceği konusunda bilgilendirmeler yapılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların sonucunda Dr. Buğra Adil Buyrukçu tarafından "Toplumun Sağlığı Kadın Sağlığı ile Başlar" konulu seminer verildi. Dr. Buyrukçu, kadın sağlığına genel bakış, kadının genel yapısı konularına yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: