Toprağa Gömülü Bidondan 114 Kilo Eroin Çıktı

Hatay’da düzenlenen operasyonda bidonlarla toprağa gömülmüş 115 kilo eroin ve 28 kilo afyon sakızı ele...

Hatay’da düzenlenen operasyonda bidonlarla toprağa gömülmüş 115 kilo eroin ve 28 kilo afyon sakızı ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dörtyol ilçesine bağlı Yeşilköy beldesinde bir evin bahçesine uyuşturucu gömüldüğü bilgisine ulaştı. Alınan istihbarat üzerine harekete geçen ekipler bahçe içerisinde eroinin olduğu düşünülen alanda kazı yaptı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı çalışmalarda zaman zaman iş makineleri de devreye girdi. Arama köpeğinin dikkati sonucu belirlenen alanda uzun süren kazılar sonucunda toprağa gömülü bidon içerisinde, 223 paketten oluşan 114 kilo 844 gram preslenmiş eroin ile 54 paket içerisinde 28 kilo 606 gram Afyon sakızı ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili H.A., A.S., F.A., S.S., F.S. ve H.S. yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan A.S. ile F.S. tutuklanırken diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgisi olduğunu düşünülen R,S.’nin ise arandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz