Toprakkale’de bin 255 adreste kaçak elektrik taraması yapıldı

Osmaniye TEDAŞ ekipleri tarafından Toprakkale ilçesinde bin 255 adreste yapılan uygulamada 2 adreste kaçak elektrik...

Osmaniye TEDAŞ ekipleri tarafından Toprakkale ilçesinde bin 255 adreste yapılan uygulamada 2 adreste kaçak elektrik tespit edildi.
TEDAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, uygulamanın 64 kişiden oluşan 32 ekiple gerçekleştirildiği belirtildi.
Kaçak elektrik tarama uygulamasının, Osmaniye’nin bütün yerleşim yerleri kontrol edilinceye kadar devam edeceği belirten TEDAŞ, açıklamasında şu bilgileri verdi; “Unutulmamalıdır ki elektrik kullanmak hırsızlık suçudur. Kaçak elektrik kullananların elektrik paraları da ödeyen vatandaşlardan karşılanmaktadır. Bu suçu işleyenlere 2 ile 5 yıl hapis cezası verilmektedir. Ayrıca kesilen elektriği mühür kırarak açmakta suç olup, bunun da 6 aydan 3 yıla kadar hapis veya adlî para cezası bulunmaktadır. Vatandaşlarımız kaçak elektrik ihbarlarını 186 veya 0 328 813 83 03 numaralı telefonlara bildirebilirler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz