Toptan: Meclis üzerine düşen görevi yapmaya hazır

ANKARA (ANKA) – TBMM Başkanı Köksal Toptan, son dönemde yaşanan terör saldırılarının bayram sevincine gölge düşürdüğünü ifade ederek, "Hükümetimize ve kahraman ordumuza güvenimiz tamdır. Hainlere hak ettikleri cevabın en sert şekilde verileceğinden şüphem yoktur. Meclisimiz üzerine düşen görevi yapmaya her zaman hazırdır" dedi.

Toptan Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Türkiye'nin kurulduğu günden bu yana en istikrarlı olduğu dönemlerinden birini yaşadığını belirterek, "Mevcut sorunlar nedeniyle geleceğe karamsar bakmayın. Bunlar üstesinden gelemeyeceğimiz sorunlar değildir. Türkiye tüm dünyanın parlayan yıldızıdır. Bu ülke geleceğin en güçlü ülkesi olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Millet olarak birlik ve beraberliğin daha da güçlendirilmesi gerektiği bir dönemden geçildiğini kaydeden Toptan, şu ifadelere yer verdi:

"Toplumumuzun tüm kesimlerinin terör karşısında ortak bir cephede tavır alması ve oynanmak istenen oyuna gelmemesi gerekir. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef yoktur. Bu vesileyle bu güzel vatan için aziz canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyorum. Onların acılı ailelerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Meclisimiz ve milletvekillerimiz adına tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum"