Torba Yasada Tahsilat 37,7 Milyon Lira Oldu

Torba yasa kapsamında 37 milyon 766 bin lira tahsilat yapıldığı bildirildi.

Torba yasa kapsamında 37 milyon 766 bin lira tahsilat yapıldığı bildirildi.

Defterdar Yaşar Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, kamuoyunda Torba Yasa adı ile bilinen 6111 sayılı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun düzenlenmesi kapsamında, il genelinde 72 milyon 123 bin 282 lira borcun yapılandırıldığını hatırlattı.

Kısa, 10'uncu taksit itibariyle tahsilat oranının yüzde 52,3 olarak gerçekleştiğini vurgulayarak, borcun 37 milyon 766 bin lirası tahsil edildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Açıklamasında, gelinen aşamanın çok önemli olduğunun altını çizen Kısa, bundan sonra mükelleflerin taksitlerini aksatmadan yatırmasının kendileri açısından önemli ve faydalı olacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz