Torbacılara Film Gibi Operasyon

Adana'da, torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu tacirlerine helikopter ile yapılan takip sonucunda yapılan baskında 11 kişi...

Adana'da, torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu tacirlerine helikopter ile yapılan takip sonucunda yapılan baskında 11 kişi yakalanırken, 176 kilo esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri otoyoldan Doğu illerinden Adana'ya esrar getirileceği ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen polisler otoyolda önlem aldı. Esrar taşıdığı belirlenen otomobil, polis "Dur" ihtarına rağmen kaçmak istedi. Polis helikopter desteğiyle şüphelileri takibe başladı. Otomobil hem kara yolundan hem de hava yolundan bir süre takip edildikten sonra sürücü ile yanındaki kişiler otomobili durdurarak yol kenarındaki mısır tarlasına kaçtı. Polis bu kez de tarlaya girerek şahısları aramaya başladı. Yapılan aramada şahıslar kısa sürede yakalandı. Bu anlar saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

Yapılan operasyonda araca önücülük edenlerle birlikte 11 kişi yakalanırken, yapılan aramada 176 kilo esrar ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: