Torbalı Mhp, "bozkurtlar Diriliyor" Toplantısının 6.'sını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları, ortaklaşa düzenlediği "Bozkurtlar Diriliyor" seminerlerine...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları, ortaklaşa düzenlediği "Bozkurtlar Diriliyor" seminerlerine devam ediyor.

Seminerlerin 6.'sı dün akşam Yeniköy’de gerçekleştirildi. MHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Yurdadoğ Mutlu ile ekibi 100 araçlık konvoy eşliğinde Yeniköy’e gitti. Partilileri burada kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Toplantıda konuşan MHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mutlu, hem ülke gündemiyle, hem de yerel gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mutlu, “Bugün AKP ile PKK’nın pazarlığı, iki ucu pis bir pazarlıktır. Bir ucunda terörist Öcalan’ın dışarı çıkma isteği, diğer ucunda AKP’nin belediye seçimlerini kazanma ve Erdoğan’ın başkan olma hülyaları var. Türk milleti PKK’yı iyi tanıyor ve PKK’nın durduk yerde bu işleri bırakıp köşesine çekileceğine inanmıyor. Burada bir tiyatro oynanıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Torbalı'da yerel yönetimin iyi hizmet veremediğini öne süren Yurdadoğ Mutlu, “Belediyenin asli görevleri bile süslenip püslenip çok büyük hizmetlermiş gibi millete yutturulmaya çalışılıyor. Torbalı herkesle kavgalı, halkla diyoloğu olmayan, esnafla, iş adamlarıyla, pazarcı ile sorunlu bir belediye başkanı tarafından yönetiliyor. Gençlerimiz işsiz kahve köşelerinde. Sorunlarla ilgili bir belediye, istihdam yaratan ve arayan teşvik eden bir belediyecilik anlayışında işsizlik yaşanmaz. Ama siz iş adamlarına ilgi göstermez iseniz, kendi insanınıza iş yaratamazsınız. Maalesef Torbalı'da bu yaşanmaktadır. Yatırımlar çarcur edilmiş ve peşkeş çekilmiş. Torbalı’nın vizyon sahibi, öngörülü, adaletli ve çalışkan bir belediye başkanına ihtiyacı var. O da MHP de var. Bu konuda ben kendime ve ekibime güveniyorum. Torbalı'nın da bizlere güveneceğinden eminim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: