Torbalı Ticaret Odasından TTSO'ya Ziyaret

 Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret etti.

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Abdulvahap Olgun, Genel Sekreter Bahadır Yılmazer ile yönetim kurulu ve meclis üyelerini, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yurt dışında bulunması nedeniyle yönetim kurulu üyeleri Murat İskender, İsmail Gençcelep, Selahattin Bektaş ve Genel Sekreter Hakan Gürhan kabul etti. Olgun, ticaret odalarının, bulundukları yerlerin ticari ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşları olduğunu belirterek, "Diğer odalarla yakın işbirliği içinde etkili çalışmalar yapmak istiyoruz" dedi. Murat İskender ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz çalışmalarımızla ve meclisimizin yönlendirme ve destekleriyle ilimizin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Torbalı Ticaret Odasında görev alan bütün arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. Ziyaret sonunda İskender, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun'a plaket verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: