Torbalı'da Bıçaklı Saldırı

İZMİR (AA) - Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Torbalı'ya göçen 2 Suriyeli, uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu yaralandı. 

İZMİR - Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Torbalı'ya göçen 2 Suriyeli, uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi’ndeki bir kahvehaneden çıkan Suriye vatandaşı Cemal Hudavi ve Mahmut Zada, yolda giderken yanlarında duran bir araçtan inen iki kişinin saldırısına uğradı. Bilardo sopasıyla darp edilen ve bıçaklanan Suriyeliler, saldırganların olay yerinden kaçmasının ardından ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saldırıda göğsünden yaralanan Cemal Hudavi, burada yapılan müdahalenin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ayağından yaralanan Mahmut Zada ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın failleri olduğu iddiasıyla Türk vatandaşları A.Ç ve H.B, gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: