Torbalı'da Boya Hırsızlığı Yapan 2 Kişi Yakalandı

Torbalı'nın Yazıbaşı Mahallesi'nde, bir mobilya fabrikasından 12'şer kilogramlık 40 teneke boya çaldığı iddia edilen 2...

Torbalı'nın Yazıbaşı Mahallesi'nde, bir mobilya fabrikasından 12'şer kilogramlık 40 teneke boya çaldığı iddia edilen 2 kişi, kovalamaca sonucu yakalandı.

Olay, Yazıbaşı Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında, gece saat 00.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, devriye görevini yerine getiren jandarma ekipleri, bir tarla içinde 2 şahıs gördü. Ekipleri görüp kaçmaya başlayan hırsızlar, kovalamaca sonucu yakalanırken, ele geçirilen şahısların görüldüğü tarla içinde yapılan aramada, 12’şer kilogramlık 40 teneke boya bulundu. Öte yandan, tarlada aramanın yapıldığı sırada olay yerine yaklaşan bir minibüs jandarmaları görünce kaçarken, yaşanan kovalamacaya rağmen minibüs ve içindeki şahıs yakalanamadı.

Reklam
Reklam

Tarladaki kovalamaca sonucu yakalanan G.A. (25) ve İ.Ç. (43) isimli şahıslar ise, ele geçirilen boyaları bölgedeki bir mobilya fabrikasından çaldıklarını itiraf etti. Şahıslar, kaçan minibüsün de boyaları götürmek üzere geldiğini, içindeki sürücünün arkadaşları M.K. (30) olduğunu söyledi.

G.A. ve İ.Ç., sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilirken, İzmir'in Karabağlar ilçesinde oturduğu belirlenen suç ortakları M.K.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: