Torbalı'da "bozkurların Dirilişi" Adlı Seminerler Devam Ediyor

MHP Torbalı İlçe Teşkilatı'nın Ülkü Ocakları ile müşterek düzenlediği “Bozkurtların Dirilişi” adlı seminerler devam ediyor.Son...

MHP Torbalı İlçe Teşkilatı'nın Ülkü Ocakları ile müşterek düzenlediği “Bozkurtların Dirilişi” adlı seminerler devam ediyor.

Son olarak ilçeye bağlı Ahmetli köyünde gerçekleştirilen seminere MHP Torbalı İlçe Başkanı ve belediye başkan adayı Yurdadoğ Mutlu ile Yönetim Kurulu, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Oral ve yöneticileri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Ahmetli köyündeki seminere parti binası önünden kalkan 50 araçlık konvoy ile giden MHP’liler, daha sonra Yeniköy ve Özbey’e de uğradı. Coşkulu geçen seminerde Ülkü Ocağı Başkanı Muhammed Oral, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, AKP Hükümeti tarafından eli şehit kanları ile bulanmış İmralı canisi ile pazarlık eder duruma düşürülmesini biz Ülkücüler hazmedemiyoruz. Yüce milletimizin bunun hesabını yapılacak olan ilk yerel seçimlerde soracağına inancımız tamdır. Bugün kümesteki tavukları kurşunlayanlar devlete muhatap olmuş durumda. Bunun en önemli sebebi ise Avrupa ülkeleri ve İsrail’in PKK’yı desteklemesi. Bu yüzden ülkemizde Kürt sorunu yok PKK sorunu var” dedi.

Reklam
Reklam

MHP Torbalı İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu ise, “Bu ülkede bir şeyler ters gidiyor. Vatanı canı pahasına koruyan şerefli komutanlarımız cezaevinde, ne kadar vatan haini varsa davullu zurnalı karşılamalar yapılarak serbest bırakılıyor. Bugün terör sempatizanları paçavralarını her yere asıyor. Ancak üçlü koalisyon döneminde o paçavrayı değil açmak, yanlarında bile taşıyamadılar. Yeni anayasa ile birlikte Türkiye çok farklı bir hale sokulmak isteniyor. Ancak unutulmasın ki, biz o ilk üç maddeyi ölürüz yine değiştirtmeyiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: