Torbalı'da En Çok Gençlerin Trafik Kazası Yaptığı Açıklandı

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro Amirliği 2013 yılının ilk 5 ayındaki trafik kazalarının...

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro Amirliği 2013 yılının ilk 5 ayındaki trafik kazalarının bilânçolarını açıkladı. 5 ayda toplam 196 kaza meydana gelirken kazalarda 80 kişinin yaralandığını belirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinden son 5 aylık trafik bilânçoları açıklandı. Yapılan açıklamada son 5 ay içerisinde 196 kaza meydana geldi. Kazalarda ölen olmazken, 80 kişi yaralandı. 116 kazada maddi olarak belirlendi. Bu yıl yaşanan kazalar can kaybına yol açmadı. Kazalar ise her geçen gün artmaya devam ediyor. Kazaların genellikle dikkatsizlikten olduğunu açıklayan Trafik Büro Amirliği, vatandaşları kazalara karşı dikkatli olunması ve hız sınırının aşılmaması gerektiğini bildirdi.Kaza nedenlerinin genellikle dikkatsizlik ve hız olduğu açıklanırken, kaza yapanların büyük bir bölümünün ise 20 ile 25 yaş arası olduğu açıklandı. Gençlerin dikkatsiz araç kullandığı ve kazalara sebep olduğu açıklanırken İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, hız kontrollerine yönelik olarak denetimler yapıldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

TRAFİK KURALLARINA UYUN”

Yaz mevsiminin gelmesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Büro Amirliği ekipleri denetimlerine devam ediyor. Son 5 aylık trafik bilançoların açıklanmasıyla da ekipler denetimlerine hız kattı. Her gün ilçenin farklı bölgelerinde denetimleri yaptıklarını söyleyen yetkililer; " İlçe sınırları içerisinde ehliyetsiz, plakasız, emniyet kemeri takmayarak trafik kurallarına uymayan motosiklet ve diğer araç sürücüleri yapılan denetimler sonrasında durdurularak trafik kurallarına uymayanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor. Sürücülerin araçlarına bindikleri esnada itibaren emniyet kemerlerini takmalı ve trafik kurallarına uygun olarak araçlarını sürmelidirler. Aksi takdirde mağdur durumda kalabilirler" diye belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz