Torbalı'da Hız Kesici Kauçuk Kasisler Trafiği Rahatlattı

Torbalı genelinde bir yandan yollar asfaltlanırken, diğer yandan yapımı tamamlanan yollara araçlar için hız düşürücü...

Torbalı genelinde bir yandan yollar asfaltlanırken, diğer yandan yapımı tamamlanan yollara araçlar için hız düşürücü yeni kasisler monte ediliyor. Araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek için kurulan kasisler ilçe sakinlerini de memnun etti. Torbalı ilçe sakinleri, cadde üzerinde bulunan parktaki ve okullardaki çocukların güvenliği için yapılan bu çalışmayı takdir ettiklerini söylerken, monte edilen hız düşürücü kauçuk kasisleri dikkate alan araç sürücüleri de bu noktalardan geçerken artık hızlarını düşürerek güzergâhlarına devam ediyor.

Reklam
Reklam

‘30 BİN NÜFUSLU İLÇE MERKEZİMİZDE TRAFİK RAHATLAYACAK’

Günde ortalama 40 bin dolayında aracın seyir halinde bulunduğu Torbalı’da yaya ve araç trafiğini rahatlatmayı hedefleyen belediye, yeni asfaltlanan yollar ve cadde-sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasis sayısını artırdı. Çalışmalarla köyleriyle birlikte 140 bin nüfuslu ilçede yaya ve araç trafiğini rahatlatmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı M.Yıldız Sivrikaya, hız kesicileri kasisleri okulların yoğunlukta bulunduğu cadde ve sokaklara kaydırmak suretiyle vatandaşlardan teşekkür aldıklarını kaydetti.

SÜRÜCÜLERİMİZİN HIZ YAPMASINI ENGELLEMEK İSTİYORUZ

Geceleri de aydınlanan kauçuk malzemeden yapılmış hız kesicilerinden sürücülerinde çok memnun kaldıklarına vurgu yapan Başkan Yardımcısı Sivrikaya, “Şehrimizde araç sayısı giderek artıyor. Çok sayıda aracın bulunduğu ilçemizde yayalar kadar araç trafiği de olumsuz etkiliyor. Sürücülerimizin hız yapmasını engellemek ve caydırıcı özelliklerinden dolayı ilçemizin ana arterlerinin yanı sıra özellikle okullaşma oranlarının yoğunlaştığı cadde ve sokaklarımıza kauçuk malzemeden yapılmış hız kesici kasisler yerleştirdik. Amacımız vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, refah ve huzur ortamı içerisinde mutlu bir hayat sürmelerini sağlamak” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: