Torbalı’da Yüzme Kursu Start Aldı

Torbalı'da Metropolis Spor Okulu tarafından her yıl düzenlenen yüzme kursları, 2013 sezonunu açtı. Her yıl...

Torbalı'da Metropolis Spor Okulu tarafından her yıl düzenlenen yüzme kursları, 2013 sezonunu açtı. Her yıl yüzlerce çocuğa yüzme öğreten spor okulu, bu yıl da iki grup halinde yüzme eğitimi verecek.

Torbalı Belediyesi Metropolis Spor Okulu tarafından her yıl düzenlenen yüzme kursları 2013 sezonunu açtı. Her yıl yüzlerce çocuğa yüzme öğreten spor okulu çocuklara 2 grup halinde yüzme eğitimi verecek. Bu yıl her grupta 135 öğrenci, toplamda 270 öğrenci bir ay gibi kısa sürede yüzme öğrenecek. Aquapolis Yüzme Havuzu'ndaki kursta öğrencilere Özgür Gecik, Sami Yetkil, Figen Ünal eğitim veriyor. Bir aylık eğitimin ardından çocuklara yüzmeyi öğrettiklerini söyleyen Spor Okulu Müdürü Mehmet Sinkil, 2013 sezonunu başlattıklarını, Torbalı’da yüzme bilmeyen çocuğun kalmaması için uğraştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: