Torino'da gol düellosu

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Juventus ile Real Madrid karşılaştı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta bulunan Juventus, evinde Real Madrid'i ağırladı. Karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

JUVENTUS 2-2 REAL MADRİD
Dk.41 Vidal
Dk.52 Ronaldo
Dk.61 Bale
Dk.65 Llorente

Galatasaray'ı yakından ilgilendiren maçta ev sahibi Juventus ilk yarıda sahanın tek hakimiydi.

İlk yarıda Real Madrid kalesini bombardımana tutan Torino ekibi, Arturo Vidal, Paul Pogba, Carlos Tevez ve Fernando Llorente ile yakaladığı sayısız fırsatı değerlendiremedi.

Reklam
Reklam

Bu pozisyonlar içinden en dikkat çekeni ise 28. dakikada Casillas'ın inanılmaz kurtarışı oldu. Tevez'in ortasında kale ağzından kafa vuruşunu yapan Llorente, Casillas'ın inanılmaz reflekslerine takıldı.

Ancak dakikalar 41'i gösterdiğinde Raphael Varane, Paul Pogba'yı ceza sahası içerisinde yere düşürdü ve penaltı yaptı. Genç savunmacı sarı kart görürken 42. dakikada topun başına geçen Arturo Vidal, penaltı ile ilk yarının yıldızı Casillas'ı avlamayı başardı. İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya ise iyi başlayan taraf Real Madrid oldu.

İspanyol devi 52. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle maça yeniden döndü. Benzema'nın pasında topla buluşan Portekizli yıldız sol çaprazdan çektiği şutla Buffon'u avlamayı başardı ve skora dengeyi getirdi. Ronaldo bu golle Şampiyonlar Ligi tarihinin bir yılda en fazla gol atan oyuncusu oldu.

61. dakikada ise sahneye çıkan isim Gareth Bale oldu. Ronaldo'nun pasında topla buluşan Bale, topu sağ çaprazdan ağlara yolladı ve skoru 2-1'e getirdi.

Ancak bu golden sadece 4 dakika sonra 65. dakikada Raphael Varane'ın hatasında Llorente kale ağzından topa kafa vuruşu yaptı. Topa uzanan Casillas'ın müdahelesi yeterli olmadı ve top ağlarla buluştu.

Reklam
Reklam

68'inci dakikada penaltı noktası civarından Benzema'nın yaptığı vuruş az farkla auta gitti. 78'inci dakikada Tevez'in ceza sahası dışından vuruşunda Casillas gole izin vermedi.

90'ıncı dakikada Quagliarella ceza shaaına girerken şutunu çekti ama kaleciyi geçemedi ve maç 2-2 sona erdi.

Juventus bu beraberlikle 3 puana yükselirken, Real Madrid de puanını 10 yaparak liderliğini sürdürdü.