Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Hedef 11 Maçta 5 Galibiyet

 Beko Basketbol Ligi'nde alt sıralarda mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi, kalan 11 maçtan 5'ini kazanıp ligde kalmak istiyor.

Beko Basketbol Ligi'nde alt sıralarda mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi, kalan 11 maçtan 5'ini kazanıp ligde kalmak istiyor. Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, durumlarının kritik olduğunu, kalan 11 maçta en iyi şekilde mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Güçlü, güçsüz şeklinde rakip ayrımı yapacak durumda olmadıklarını vurgulayan Öten, "Her maça kazanmak için çıkacağız. Takımımız sürpriz yapmayı seviyor. Anadolu Efes ve Tofaş gibi takımlara karşı bunu yaptık. Bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Banvit üst düzey bir takım. Şampiyonluk hedefliyorlar ancak biz de galip gelmek zorundayız" dedi. Öten, sezon başından bu yana inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu dile getirdi. Henüz kaybedilen bir şeyin olmadığını anlatan Öten, şunları kaydetti: "Yukarıdaki rakiplerimizden sadece bir galibiyet gerideyiz ve bu takımlarla maçımız var. Bizim mutlaka iç sahadaki maçları kazanıp, deplasmanda da galip gelmemiz gerekiyor. Ligde kalma sınırı 10 galibiyet olacak gibi. Kalan 11 maçtan 5'ini kazanıp bu ligde kalacağız. Bu yıl üzerimizde ağır yük vardı. Bunları aştık çok şükür. Ligde kaldığımız takdirde daha farklı olacağız." Öten, seyirci desteğinin çok önemli olduğunu, mevcut taraftar desteğinin daha da artması gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: