Torku Konyaspor 2 - 1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında şampiyon Beşiktaş Torku Konyaspor'un konuğu oldu. 19. dakikada Sosa ile öne geçen Siyah-Beyazlılar 21. ve 22. dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

TORKU KONYASPOR 2 - 1 BEŞİKTAŞ
STAT: Torku Arena
HAKEMLER: Ümit Öztürk, Erkan Akbulut, Osman Gökhan Bilir
TORKU KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Amir, Meha (Dk.61 Ömer Ali Şahiner), Traore (Dk. Bajic), Holmen, Rangelov (Dk.88 Abdülkerim)
BEŞİKTAŞ: Boyko, Serdar, Alexis (Dk.58 Gökhan Töre), Marcelo, Tosic, Necip (Dk.56 Atiba), Tolgay, Kerim (Dk.68 Mustafa Pektemek), Sosa, Olcay, Cenk
GOLLER: Dk.21 Traore, Dk.22 Holmen (Torku Konyaspor), Dk.19 Sosa (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Ali Turan (Torku Konyaspor), Tolgay, Tosic (Beşiktaş)

Reklam
Reklam

Maçtan dakikalar:

6'Köşe vuruşunu Meha kullandı, savunmadan seken top yine Konyasporlu oyuncuda kaldı, ceza sahasından vuruşunu Boyko kurtardı.

19'Ceza sahası dışında bomboş kalan Sosa, düzgün bir vuruşla topu Serkan'ın sağından filelerle buluşturdu ve yine mükemmel bir gole imza attı.

21'Douglas'ın yerden çevirdiği topa penaltı noktası üzerinden düzgün bir vuruş yapan Traore topu filelerle buluşturdu.

23'Sağ kanattan ceza sahasına giren Skubic ortasını yaptı, Boyko'nun yumrukladığı topa gelişine vuran Holmen boş ağlarla topu buluşturdu.

33'Sosa sol kanattan ortasını yaptı, Olcay kafayı vurdu, top üstten dışarı çıktı.

İlk yarı Torku Konyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

50'Sosa serbest vuruşu kullandı, kaleci Serkan güçlükle çıkardı.

56'Ali Çamdalı ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkardı, Boyko aynı güzellikte topu kornere çeldi

64'Cenk ayağa kalktı, kalkar kalkmaz da şutunu attı, top farklı şekilde dışarı çıktı.

Reklam
Reklam

81'Olcay sol çaprazdan plasesini gönderdi ama top az farkla üstten dışarı çıktı.

Karşılaşma Torku Konyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Torku Konyaspor - Beşiktaş maçında iki kadın hakem

MHK, Torku Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasında iki kadın hakem birden görevlendirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Torku Konyaspor’un Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 kadın hakem birden görev yaptı. Müsabakada 4. hakemliği Neslihan Muratdağı yaparken çizgi hakemlerinden biri de Meliz Özçiğdem oldu.

Şenol Güneş: 'Hazırlık maçından daha beter'
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor karşılaşmasının bitiminde konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk yarı kötü, ikinci yarı daha iyi oynadıklarını belirten Şenol Güneş, "Konyaspor'u kutluyorum. UEFA'da başarılar diliyorum. Puan anlayışı devam ederse seneye şampiyon adaylarından biri olabilirler. Kazanmak için oynadılar. İlk yarıda biz zihinsel olarak yoktuk. İlk yarıda oynadığımız oyun bize yakışan bir oyun değildi. İkinci yarıda düşüşe geçeriz diye düşünüyordum. Tam tersi oldu, Konyaspor düştü, biz daha iyi kaldık. Hazırlık maçından daha beter maç oynadık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Ne olursa olsun kazanmak ve daha iyi oynamak zorundayız. Hedefi yakaladıkça hedef büyültmek zorundayız. Oyunculara diyecek bir şey yok, hepsine sezon için teşekkür ediyoruz. Futbol yerinde durmuyor. Dün yok, hatta bugün de bitti. Yarın için kendini yenilemen gerekiyor. Yenilemezsen yerine ya bir takım ya da oyuncu geliyor. Kenarda bekleyenlerin iyi oynayan oyuncuyu geçmesi gerekiyor. İlk 11'deki isim kötü diye oynamamalı" dedi.

Reklam
Reklam

A Milli Takım'ın EURO2016 şansını hakkında sorulan soruya cevap veren Güneş, "Zor bir grup, inşallah başarılı oluruz. Bu tempoyla ligi taşıyan oyuncularımın verimli olmasını bekliyorum. Gruptan çıkma şansımız var. Gruptan çıkarsak, sonraki elemelerde daha başarılı olacağımızı düşünüyorum."

Anahtar Kelimeler: