Torku Konyaspor-Akhisar Belediyespor Soyunma Odaları

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, Karşılaşmayı değerlendiren Aykut Kocaman, şöyle dedi: "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Her iki takımında prestij açısından kazanma zorunluğu

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, Karşılaşmayı değerlendiren Aykut Kocaman, şöyle dedi:
"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Her iki takımında prestij açısından kazanma zorunluğu olan bir maçtı. İlk yarı duran topla geriye düştük. Hemen devre bitmeden karşılık verdik. İkinci yarının başında da öne geçince karşılaşma rakip takımın topu ayağında tuttuğu, bizim de kontra ataklarla karşılık vermeye çalıştığımız bir şekle büründü. Daha sonra 2 takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince 2-1 kazandık. 3 puan aldığımız için son derece mutluyuz."
"SAVAŞMAYA MÜCADELEYE DEVAM"
Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos da maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu ama her 2 takımında çok iyi performans sergilediğini söyledi. Çok zevkli bir maç olduğunu belirten Carlos, şunları söyledi:
"Taraftar çok zevkli bir maç izledi. Ama ben takımımın sahada gösterdiği çabadan mutluyum. Böyle oynamaya devam etmelerini diliyorum. Buradan Konya Torkuspor'u da tebrik ediyorum. Savaşmaya mücadeleye devam."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: