Torku Konyaspor-Eskişehirspor Soyunma Odaları

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, "Maç öncesi, beklenen galibiyetti. İlk 5 haftadaki özgüveni yerine getirebilmek için ve şu anki ateş çemberin dışına çıkabilmek

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, "Maç öncesi, beklenen galibiyetti. İlk 5 haftadaki özgüveni yerine getirebilmek için ve şu anki ateş çemberin dışına çıkabilmek için maça çıktık. Hem de yanımızda olan Eskişehirspor'un önüne geçebilmek için galibiyetten başka seçeneğimiz görünmüyordu. Maçın ilk yarısı bizim kontrolümüzdeydi. Organize olduğumuz özellikle oyunun ve futbolun doğrularını yapığımız bir maçtı. Hızlı ataklar yapmaya çalıştık. İkinci bölgeyi kontrol ederek hızlı ataklar yaparak net gol pozisyonları bulduk. Ancak bu pozisyonları değerlendiremedik. Maçın ikinci bölümü bizim açımızdan kazandıklarımızı koruma anlamında son derece oyuncuların içten davranışlarıyla geçti. O yüzden tekrardan bütün takımı tebrik ediyorum."
Soru üzerine transferlerle ilgili de açıklama yapan Aykut Kocaman, "İsim vermeden söylemek gerekirse 1 veya 2 oyuncu beklentimiz var. Yarın zaten transfer dönemi bitiyor. Herkes her şeyi görecek. Transfer edilen oyuncuların hemen takıma katkı vermesi bekleniyor ancak çok kolay bir şey değil. Tahmin ediyorum bu futbolcular 6-7 haftadan sonra takıma daha uyum sağlıyorlar. Diliyorum bu süreç daha erken olur" dedi.
"ÜZGÜNÜZ"
Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe ise şöyle konuştu:
"Takımımın gösterdiği performansa üzgünüm. Rakibimizin baskısına hırslı bir şekilde karşılık vermek gerekiyordu. İlk yarı çok top kaybımız oldu. Hem defans hem de orta saha anlamında. İlk yarı bitimine çok yakın böyle bir hatayı karşı takım iyi değerlendirdi. İkinci yarı takımımızın mücadelesini çok beğendim. Bir biri atmak için mücadele ettik ama tam olarak gol pozisyonuna giremedik. Bugün maçı 25 ve 45’inci dakika arasında kaybettik çünkü orada fazla mücadele etmedik."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: