Torku Konyaspor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları

Mehmet Kayhan YILDIZ-Mustafa SOLAK/ KONYA, KAZANMAYI BAŞARDIK  Galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kocaman, "Özellikli ikinci yarıda topladığımız puanlar, klasmanda bulunduğumuz

Mehmet Kayhan YILDIZ-Mustafa SOLAK/ KONYA, KAZANMAYI BAŞARDIK
Galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kocaman, "Özellikli ikinci yarıda topladığımız puanlar, klasmanda bulunduğumuz yeri sağlama alma adına ve hemen 2 puan üstümüzdeki rakibimizi de geçebilme umuduyla maça başladık. İkisini de gerçekleştirdik. Çok zorlu 3 maç öncesinde hem pozisyonumuzu pekiştirmek sekizincilik ve arkasından yedinciliği kovalayabilir miyiz umuduyla çıktığımız bir maçta kazanmayı başardık" dedi.
TUTKULU VE MÜCADELECİ OYUNLA KAZANDIK
Oyuncularının tutkulu ve mücadeleci oyunuyla karşılaşmayı kazandıklarını dile getiren Kocaman şunları söyledi: "Bugün bizi galibiyete götüren en önemli faktör oyuncularımın olağanüstü tutkulu ve mücadeleci oyunları bizi galibiyete taşıdı. Gençlerbirliği hızlı oyun yapısıyla bizi tedirgin etti. Bizim de basit top kayıplarımızın çok yüksek olduğu bir maçtı. Bu biraz daha onları iştahlandırdı. 20 ve 25’inci dakikalardan sonra biraz daha oyun dengelenmeye başladı. İkinci yarı onları biraz daha kalemizden uzak tutmayı başardık. O da bizi galibiye götüren tutkulu ve mücadeleci oyun kadar ana faktörlerden bir tanesi oldu."
BASİT BİR GOL YEDİK
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal da maçta ligdeki ilk yedi için oynanan bir takım mücadelesi olduğunu belirterek özellikle orta alan mücadelesiyle geçen bir karşılaşma olduğunu söyledi. Çıkarken yakalandıkları pozisyonla çok basit bir şekilde gol yediklerini anlatan Bakkal, "Ceza sahasında bu kadar kolay top yaptırırsanız yenilmek de kaçınılmaz oluyor. Aslında her iki takımında çok pozisyonu yok. İlk yarı önde daha hareketli olmamız lazımdı. İkinci yarı biz iyi başladık. Oyun kontrolünü ele geçirmişken golü yedik. Bugün oyuncularımın yenilgiyi hak ettiğini düşünmüyorum. Ortada bir maçtı. Biz atamadık Konyaspor attı. Tebrik ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: