Torku Konyasporlu Özgür Özkaya:

 Torku Konyaspor'un, Elazığspor'dan kadrosuna kattığı Özgür Özkaya, "Torku Konyaspor'un benim için en doğru yer olduğuna inandım ve resmi imzayı attım" dedi.

Torku Konyaspor'un, Elazığspor'dan kadrosuna kattığı Özgür Özkaya, "Torku Konyaspor'un benim için en doğru yer olduğuna inandım ve resmi imzayı attım" dedi. Özkaya, yaptığı açıklamada, başka kulüplerden de teklif almasına rağmen Torku Konyaspor'u tercih ettiğini söyledi. Yeşil beyazlı ekipte, geçen yılki çıkışını sürdürmeyi hedeflediğini dile getiren Özkaya, "Bunu başardığım zaman takımımızın başarısına da katkı sağlamış olacağım. Başarılı olmak adına elimden gelen tüm mücadeleyi ve gayreti göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. Özkaya, Torku Konyaspor ile ilk görüşmesinin sezon sonu olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Başka kulüplerden de ciddi teklifler olmasına rağmen kendimi buraya ait hissettim. Torku Konyaspor'un benim için en doğru yer olduğuna inandım ve resmi imzayı attım. Yeni stadyumu görünce gerçekten çok heyecanlandım. Ben de diğer arkadaşlarım ve ağabeylerim gibi bu güzel stadyumda önemli başarılara imza atmak istiyorum. Taraftarımızın da oldukça ateşli ve takımına destek veren bir taraftar topluluğu olduğunu biliyorum. İnşallah bizler sahadaki mücadelemizle, onlar da verecekleri destekle yeni stadyumda Torku Konyaspor'un başarısına katkı sağlarız." Torku Konyaspor, Özgür Özkaya ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: