Toros, Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’nda

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’nda, Mersin’i Gençlik Hizmetleri ve Spor Yenişehir İlçe Müdürü Dr. Turhan...

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’nda, Mersin’i Gençlik Hizmetleri ve Spor Yenişehir İlçe Müdürü Dr. Turhan Toros temsil edecek.

Yeni oluşturulan Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’na alınan Toros, yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’nun ilk toplantısını hafta sonunda Ankara’da gerçekleştirdiğini bildirdi. Kamil Uzun’un başkanlığında yeni üyelerle birlikte yapılan toplantıya katılan Toros, toplantıda 2013 yılında yapılacak eğitim çalışmaları ve diğer faaliyetlerinin takvimi üzerinde çalıştıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Toros, “Günümüz modern bilimin her alanından yararlanıp yeni bir yapılanmayla çalışmalarımıza hız vereceğiz. Kurulumuz yapı içerisindeki aksaklıkları belirleyip, eğitim faaliyetlerinin günün ihtiyaçlarına göre tekrar revize edilmesi için planlama yapacağını söyledi. 2013 yılı eğitim faaliyet programı önümüzdeki hafta belirlenecek ve süratle seminer ve kurs çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: