Toros Dernekleri Federasyonu'ndan MHP'ye Ziyaret

Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nu ziyaret etti.

Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nu ziyaret etti.

MHP'den yapılan açıklamaya göre, İzgioğlu, parti il binasındaki ziyarette, toplumun değişik ihtiyaçlarıyla ortaya çıkan ve sayısı her geçen gün artan sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini anlattı.

İzgioğlu, Toros Dernekleri Federasyonu'nun bir sivil toplum örgütü olarak hiçbir siyasi görüşün arka bahçesi olmadığını ve bu tavrı takdir ettiklerini belirterek, "Böyle devam etmenizi temenni ediyoruz. Bir ve beraber olmak önemli. Bu manada Adana'nın faydasına olacak oluşumların yanındayız. MHP teşkilatları olarak Adana'nın bir adım ileri gitmesi yönünde gereken ne ise yaptık, yaparız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Erol ise derneklerinin kuruluş amacı ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgi vererek, şöyle devam etti:

"Adana'nın eski güzel günlerine kavuşması için proje üretip, yöre insanlarımıza faydalı olacak çalışmalar içinde bulunacağız. Adana'da var olan potansiyelleri harekete geçirip başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu nedenle toplumun her kesiminden destek bekliyoruz."

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: