Toros Koleji, masa tenisinde Antalya’yı temsil edecek

Kütahya’da yapılan ve on sekiz kulübün katıldığı Ege Bölgesi Masa Tenisi Yıldız Erkekler Grup Birinciliği’nde...

Kütahya’da yapılan ve on sekiz kulübün katıldığı Ege Bölgesi Masa Tenisi Yıldız Erkekler Grup Birinciliği’nde üçüncü olan Toros Koleji, Masa Tenisi Türkiye finallerinde Antalya’yı temsil etme hakkı kazandı.
Daha önce Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan minik erkekler masa tenisi grup birinciliğinde final oynayan Toroslu öğrencilerin başarılarına bir yenisi ekleyerek Antalya’yı Türkiye Finallerinde temsil etme hakkı kazandığını belirten Kulüp Başkanı İsmail Yiğitbaşı, Toros Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kulüplerinin sadece masa tenisinde değil; basketbol, güreş ve diğer branşlarda da Türk sporuna başarılı sporcular kazandırdığını söyledi.
Yiğitbaşı, Antalya’yı masa tenisi Türkiye finallerinde temsil etmenin çifte mutluluk kaynağı olduğunu ifade ederek, başarılı bir sonuçla dönmeye amaçladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz