Toros Yağmur Anadolu Lisesi Öğrencileri Atletizmde Avrupa Ikincisi Oldu

Antalya’da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Toros Yağmur Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan grup,...

Antalya’da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Toros Yağmur Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan grup, atletizmde Avrupa ikincisi oldu.

İspanya’da yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olan grubun içinde yer alan Sümeyye Erol, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Liselerarası Kros Müsabakaları’nda da ferdi olarak Antalya birinciliği elde etti. Erol, 30 Mart tarihinde Denizli’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Toros Yağmur Fen- Anadolu Liseleri ve Antalya’yı temsil etme hakkı kazandı.

Reklam
Reklam

Son on günde sporla ilgili üç farklı derece aldıklarını belirten Toros Yağmur Fen – Anadolu Liseleri Müdürü Serkan Yavuz, “Masa tenisinde Antalya birinciliği, ardından grup birinciliği aldık. Karatede Antalya ikinciliği, atletizmde ise öğrencimizin de içinde bulunduğu takımın Avrupa ikinciliği ve ardından ferdi olarak da Antalya birinciliği aldık. Toros Yağmur Liseleri olarak öğrencilerimizin bilim ve sporda en iyi yerlerde olmaları için gayretlerimiz ve desteklerimiz devam edecektir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: