Toros Yağmur Lisesi Öğrencileri Masa Tenisinde Grup Birincisi Oldu

Antalya’da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Yağmur Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımı Çorum’da...

Antalya’da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Yağmur Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımı Çorum’da yapılan liselerarası grup birincisi oldu. Öğrenciler Türkiye şampiyonasına katılacak.

Antalya birincisi olarak müsabakalara katılarak grup birinciliğiyle dönen Toros Yağmur Anadolu Lisesi Kız Masa Tenisi Takımı 08-10 Mart tarihleri arasında Kırşehir’de düzenlenecek liselerarası Türkiye şampiyonasında mücadele edecek.

Spora önem verdiklerini belirten Toros Yağmur Fen–Anadolu Liseleri Müdürü Serkan Yavuz, "Öğrencilerimizin masa tenisinde ard arda aldıkları dereceler yüzümüzü güldürdü. Akademik anlamda başarılı gençlerin sporun ve sanatın değişik dallarında da yetişmelerini istiyoruz. Okulumuzda kurulan kulüp etkinliklerinde bunu destekler şekilde uzman öğretmenler eşliğinde çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu. Spor ve sanatın her dalında öğrencilerini destekleyeceklerini belirten Yavuz, geçen yıl elde ettikleri Türkiye birinciliğinin tekrarlanmasını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: