Toroslar Bayan Basketbol Takımı, Türkiyeşampiyonasından 3'üncülükle Döndü

Mersin ligini ilk 3'te bitirerek Küçük Bayanlar Basketbol Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Toroslar Belediyesi Küçük Bayan Basketbol Takımı, Aksaray'da

Mersin ligini ilk 3'te bitirerek Küçük Bayanlar Basketbol Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Toroslar Belediyesi Küçük Bayan Basketbol Takımı, Aksaray'da düzenlenen şampiyonadan 3'üçüncü oldu.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren bayan basketbol takımını, Hasan Akel Lisesi Kapalı Spor Salonu'ndaki antrenmanı sırasında ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, antrenör Mehmet Alagöz ve sporcuları tebrik etti.

Sporculara ayakkabı ve çantadan oluşan spor malzemesi hediye eden Tuna, sporda temelin erken yaşlarda atılması gerektiğini belirterek, bayan basketbol takımını da küçük yaşlardan itibaren sporla buluşturduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Tuna, hedeflerinin birinci lige yükselmek olduğunu dile getirerek "Takımımız elde ettiği bu başarılarla seneye inşallah 2. ligde mücadele edecek. Daha sonra birincilik hedefini ortaya koyarak, bayanlarda Toroslar'da basketbol branşını öne çıkartmak istiyoruz. Salon sporlarında biraz eksiğimiz vardı. Bölgemize ait kapalı sor salonumuz yoktu. Şu anda bölgemize 500 ve bin kişilik olmak üzere iki tane kapalı spor salonumuz yapılıyor. 2013 Akdeniz Oyunları'ndan sonra salon sporlarında değişik branşlarda spor yapılmasına vesile olacağız" dedi.

Sporcular da kendilerine sunduğu desteklerinden dolayı Tuna'ya teşekkür ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma hediye ettiler.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: