Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Konserine Hazırlanıyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenleyeceği Cumhuriyet Konseri’nde ünlü...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenleyeceği Cumhuriyet Konseri’nde ünlü sanatçılar Ahmet Şafak ve Sibel Can sahne alacak.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 29 Ekim Pazartesi günü saat 16.00’da Anamur Belediyesi Mehteran Takımı’nın Kuva-i Milliye Anıtı’ndan, Mersin Devlet Hastanesi kavşağına kadar sürecek olan gösterisi ile başlayacak. Ardından, saat:19.00’da Akbelen Mahallesi’nde bulunan Koray Aydın Stadı’nda ünlü sanatçılar Ahmet Şafak ve Sibel Can’ın sahne alacağı Cumhuriyet Konseri gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Etkinliklerle ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, etkinliklere tüm Mersin halkını davet ederek, cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak istediklerini söyledi. Tuna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet etmiş olduğu cumhuriyetin, Türk milletine bırakılmış en büyük miras olduğunu belirtti. Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Tuna, “Tek bayrak, tek millet, tek vatan ile kurduğumuz, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırdığımız cumhuriyetimiz, Türk milletinin sonsuz varlığı ile ilelebet devam edecektir. Ulu önderimiz Atatürk’ün yıllar önce dediği, “Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır” sözlerinin her an biraz daha anlam kazandığı günümüzde, cumhuriyete inanan ve onun değerlerine sahip çıkıp koruyan kuşaklar yetiştirmeliyiz. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum birbirimize daha çok kenetlenmeyi, birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve hoşgörümüzü en üst seviyeye çıkarmayı gerektirmektedir. Halkımızın bütün ev ve iş yerlerini bayrağımızla donatacağına ve Cumhuriyetimizin 89. yıl kutlamalarına iştirak edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesile ile Türk milletinin ve Türk dünyasının Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: