Toroslar Belediyesi Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki mahallelerde kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.Çukurova Mahallesi...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki mahallelerde kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Çukurova Mahallesi 85210, 85212, 85173, 85069 ile 85081 numaralı sokaklarda yapılan kilit parke kaldırım taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilçe genelinde şu anda 8 mahallede kaldırım düzenleme çalışması yaptıklarını söyledi. Tuna, son bir yıl içerisinde Çukurova Mahallesi’nde 27 bin metrekare kilit parke kaldırım çalışması yaptıklarının bilgisini verdi. Kaldırım çalışmalarının yanında asfalt yama çalışmalarını da gerçekleştirdiklerini ifade eden Tuna, “Kaldırım çalışması yapılan bu sokaklarımızı daha sonra sıcak karışım asfalt ile kaplayacağız. Amacımız yoğun kış ayları gelmeden halkımızın ayağını çamura değdirmemek ve güzel zeminler oluşturmaktır. Bu mahallemizde zaman zaman yol genişletme çalışmalarını da yapmaktayız. Yola sarkmış olan ihata duvarlarının yıkılması konusunda bize destek veren mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. İlçe genelinde gerçekleştirilen tüm çalışmaları yerinde inceliyor ve halkımızın taleplerini dinliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Engelli vatandaşları düşünerek kaldırımlarda düşük banket uygulaması yaptıklarını da dile getiren Tuna, “Yoğun kış aylarından sonra 2013 yılında kaldırım çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Amacımız kaldırımsız olan bütün yolların kaldırımlarını tamamlamak ve kaldırımı yüksek olan yerleri de yeniden düzenlemektir. 8,5 yıllık görev süremiz içerisinde yaptığımız önemli çalışmalarla Toroslar kabuğunu yırttı ve artık gelişmeye açık bir bölge haline geldi. İlçemizi daha yaşanılabilir bir kent yapısına büründüreceğiz” diye konuştu.

Çukurova Mahallesi Muhtarı Muzaffer Filiz ise Başkan Tuna’nın ilçe genelindeki tüm mahalleri gezerek çalışmaları yakından takip etmesinin takdirle karşılanan bir davranış olduğunu belirterek, “Başkanımız mahallemizi güzelleştirmek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için mahallemizde yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyor. Mahalle sakinlerim ve Mersin adına kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Mahalle sakinleri de, Tuna’ya teşekkür ederek, “Allah razı olsun bizi toz, toprak ve çamurdan kurtarıyorsunuz. Yollarıyla, kaldırımlarıyla mahallemiz tertemiz oluyor” ifadelerini kullandılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: