Toroslar Belediyesi Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Mersin’in merkez Toroslar Belediyesi tarafından, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen güvenlik görevlileri başta...

Mersin’in merkez Toroslar Belediyesi tarafından, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen güvenlik görevlileri başta olmak üzere tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akbelen Mahallesi’nde bulunan Hz. Hamza Camii’nde cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerife, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit programının ardından vatandaşlara irmik helvası ikram eden Başkan Tuna, vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını dile getirerek, şehitlerin anısına düzenlenen mevlit programına katılan herkese teşekkür etti. Mevlit programına katkıda bulunan Toroslar İlçe Müftülüğü’ne de teşekkür eden Tuna yaptığı konuşmada, “Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada genç yaşta şehit olan Uzman Onbaşı Hayrullah Engizek’i kara toprağın bağrına verdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İç ve dış mihrakların desteğiyle bizi içimizde bölmeye çalışanlara inat Türk Milleti olarak bir ve beraber olduğumuzu asırlardır gösterdik ve bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Bu coğrafyanın güzelliğini bilen ve bu coğrafyada huzur ve güven içerisinde yaşayan bütün milletimiz birlikte yaşamaya devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: