Toroslar Edaş’ın Yeni Çağrı Merkezi "444 1 186" Servis Numarasıyla Hizmette

Toroslar Elektirik Dağıtım AŞ. (Toroslan EDAŞ) Türkiye’nin her yerinden çağrı merkezine erişim imkanı sağlanacak “444...

Toroslar Elektirik Dağıtım AŞ. (Toroslan EDAŞ) Türkiye’nin her yerinden çağrı merkezine erişim imkanı sağlanacak “444 1 186” özel servis numarasını hizmete soktu.

Toroslan EDAŞ Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerindeki müşterilerin şirkete tek bir telefonla ulaşabilmeleri için 6 Eylül 2012’de ‘Toroslar Edaş Alo 186 Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi’ hizmete soktuklarını hatırlattı.

Çağrı merkezinde sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşması ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyerek "7 gün 24 saat arıza bildirimi, aydınlatma, kaçak bildirimleri, tahakkuk, tahsilat, kesme-bağlama, endeks okuma, sayaç, fatura ödeme bilgileri gibi tüm şikayet ve öneriler konusunda hiçlet verildiğini vurgulayan Dalkır, "Çağrı merkezimizde müşteri temsilcilerinden oluşan ekibimize gelen başvurular, kayıt altına alınarak ilgili birimlere internet ağı üzerinden iletilerek sorunların kısa bir sürede sonuçlandırılması sağlanmakta" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hizmet alanlarında bulunan yerleşim birimlerinde “186” çağrılarının, çağrı yönlendirmelerinde zaman zaman yaşanan aksamalar nedeniyle diğer elektrik dağıtım şirketlerinin çağrı merkezlerine de iletildiğini kaydeden Dalkır, "Bu tür ulaşılamama gibi sorunların önlenmesi için “186” numaralı telefon numarasına ile birlikte Türkiye’nin her yerinden çağrı merkezine erişim imkanı sağlanacak “444 1 186” özel servis numarası ile de hizmet verilmeye başlandı” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz