Toroslar'a Yeni Çöp Konteyneri

Toroslar Belediyesi eskimiş ve kullanılmaz haldeki çöp konteynerlerini yenilemek amacıyla 600 adet yeni çöp konteyneri...

Toroslar Belediyesi eskimiş ve kullanılmaz haldeki çöp konteynerlerini yenilemek amacıyla 600 adet yeni çöp konteyneri satın aldı.

Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan 33 mahalle ve 2 bin 239 sokaktaki yaklaşık 4 bin adet çöp konteynerinden yıpranmış olanları tek tek tespit ederek tamir ediyor, tamir edilemez durumundakileri de ihtiyaca göre yenileri ile değiştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü binası önünde teslim alınan 600 adet yeni çöp konteynerini inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, "Çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen yıpranan ve hijyenik açıdan özelliği kalmayan konteynerlerin yenileriyle değiştirilmesine ve dezenfekte edilmesine özen gösteriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Daha temiz ve sağlıklı bir Toroslar için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Tuna, mahallelerdeki eski çöp konteynerlerini belli bir plan ve program dahilinde yenileriyle değiştirmeye devam edeceklerini ifade ederek, "Zamanla oksitlenen ya da deforme olan konteynerlerimizi her yıl 600 ile 800 adet yeni konteyner satın alarak yenileriyle değiştiriyoruz. Kendi işçimizle kurduğumuz sistemle tamir edilebilecek durumda bulunan konteynerleri ise atölyelerimizde onararak yeniden kullanıma sunuyoruz" dedi.

Başkan Tuna, ilçede yaşayan vatandaşlardan, çöpleri poşetlere koyarak konteynerlere atılması ve konteyner içerisine yanıcı ve yakıcı madde atılmaması gibi konteynerlerin düzenli ve uzun ömürlü kullanılması noktasında işbirliği istediğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: