Toroslar'da Asfalt Çalışmaları

Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan bozuk yolları yeniden düzenleyerek, bakım ve onarımdan geçiriyor.

Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan bozuk yolları yeniden düzenleyerek, bakım ve onarımdan geçiriyor.

Belediye Başkanı Hamit Tuna, su birikintilerini önlemek amacıyla gerçekleştirilen uygulamayla Tozkoparan Mahallesi'ndeki bazı sokaklarda kot düşürme çalışması yaptıklarını, sokakları kaldırım ve kilit parke taşı ile yenilediklerini belirtti.

Geçmiş yıllarda yapılan asfalt ve beton parke çalışmalarının sağlıklı olmaması nedeniyle, binaların yol seviyesine göre daha düşük seviyede kaldığını anlatan Tuna, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Yani yolların kodları daha üst seviyedeydi. Kış aylarında yoğun yağışlar sırasında özellikle zemin katlardaki daireleri su basma ihtimali oldukça fazlaydı. Bu mahallemizdeki problemli sokaklarda kod düşürme çalışması yaptık. Bu yollarımızı aynı zamanda kaldırım ve kilit parke çalışması yaparak yeniliyoruz. Yollarımız hem daha nizami oldu hem de hoş bir görüntü içerisine girdi.Bu çalışmalardan sonra inşallah vatandaşlarımız kış aylarında en ufak bir sıkıntı içerisinde olmayacak."

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: