Toroslar’da Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarına devam ediyor.İlçeye bağlı Mevlana...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarına devam ediyor.

İlçeye bağlı Mevlana Mahallesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, onların görüşünü ve taleplerini dinledi. Yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşların memnun olduğunu gördüklerinde kendilerinin daha da mutlu olduğunu dile getiren Başkan Tuna, ilçe genelinde kaldırım, sıcak karışım ve sathi kaplama asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Mevlana Mahallesi’nin yeni gelişen bir mahalle olduğunu ifade eden Tuna, bu mahalledeki eksiklikleri tespit ettiklerini ve kaldırım çalışmalarının ardından sokakları sıcak karışım asfalt ile kapladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Tuna, “Mahallemizdeki sokaklarını büyük kısmında asfalta çalışması bitti. Yapılmayan diğer sokaklarımızda da çalışmalarımız devam ediyor. Toroslar Belediyesi olarak ilçe genelinde yaptığımız asfalt çalışmasıyla bölgeyi rahatlattık. Zaman içerisinde tüm sokakların kaldırımı tamamlanmış ve asfalt ile kaplanmış bir şekle getireceğiz. Kaldırım çalışmaları sırasında ihata duvarlarının yıkılması konusunda ekiplerimize yardımcı olan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, hizmetlerin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mevlana Mahallesi Muhtarı Mehmet Hazar ise “Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna, mahallemizi ziyaret ederek çalışmaları inceliyor ve mahalle sakinlerimizin taleplerini dinliyor. Mahallemize sunduğu hizmetlerinden dolayı mahallem adına kendisine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: