Toroslar’da Asfalt Ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçenin değişik bölgelerinde yürüttüğü yol bakım, asfalt ve kaldırım çalışmalarını...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçenin değişik bölgelerinde yürüttüğü yol bakım, asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Selçuklar Mahallesi’nin bütün sokaklarında yol bakım çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırımı olmayan sokaklara kaldırım yapıyor ya da bozulan kaldırımları yeniliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kaldırım çalışmalarının yapıldığı tüm sokakları sıcak karışım asfalt ile kapladıklarını belirterek, Toroslar’ın sağlıklı ve planlı bir şekilde büyümesi için çaba gösterdiklerini kaydetti. Tuna, yılsonu hedeflerinin 100 bin metrekare kaldırım, 70 bin metre bordür ve 70 bin ton asfalt çalışması yapmak olduğunu söyledi. Çalışmaları incelemesi sırasında mahalle sakinlerinin görüşlerini ve taleplerini de dinleyen Tuna, “Kaldırım çalışmalarımız Selçuklar, Tozkoparan ve diğer mahallelerimizde hızlı bir şekilde devam ediyor. Özellikle Selçuklar Mahallemizde kaldırım eksiği bulunan sokaklara kaldırım yaptık ya da bozulan kaldırımları yeniledik. Kaldırım çalışmalarının ardından bu yollarımızda finisherle asfalt serme çalışması yapıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kaldırım çalışmalarının yapıldığı bazı noktalarda vatandaşların bahçe ve ihata duvarlarının yer aldığını dile getiren Tuna, çalışmaların düzenli bir şekilde yapılabilmesi için bu alanların yıkılması konusunda kendilerine destek veren mahalle sakinlerine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: “Fedakarlıklar karşılıklı olursa güzellikler daha çok ortaya çıkar. Selçuklar Mahalle Muhtarımız Hasan Güler Bey çalışma yapılan tüm sokakları bizimle birlikte geziyor ve çalışmalarımıza destek veriyor. Kendisine ve inşaat çalışmaları sırasında gösterdikleri anlayıştan dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Selçuklar Mahallemiz, bir ay içerisinde yeni yapılmış kaldırımlar ve yeni dökülmüş asfaltıyla bütünleşmiş çok şık bir mahalle haline gelecek.”

Selçuklar Mahalle Muhtarı Hasan Güler ise güzel çalışmalarından dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür ederek, Selçuklar Mahallesi’ne en çok hizmet getiren belediye başkanının Hamit Tuna olduğunu ifade etti.

Mahalle sakinleri de yapılan çalışmaların çok güzel ve yerinde bir hizmet olduğunun altını çizerek, “Asfaltımız ve kaldırımımız çok bozuktu. Yapılan çalışmalar bizleri memnun etti. Mahallemize gösterdiği ilgiden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: