Toroslarda Galibiyet Sevinci

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. grupta Mersin'i temsil eden Toroslar Belediyespor, ligin 4. haftasında evinde oynadığı müsabakada Karaman Belediyespor'u 3-1

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. grupta Mersin'i temsil eden Toroslar Belediyespor, ligin 4. haftasında evinde oynadığı müsabakada Karaman Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Toroslar Belediyespor aldığı bu galibiyetle birlikte puanını 9'a yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. 22. dakikada Erman Deveci'nin attığı gol sonrası 1-0 yenik duruma düşen Toroslar Belediyespor, bu golün şokunu üzerinden çabuk atarak 34. dakikada Mahir ile beraberliği yakaladı.

Maçın ilk devresi 1-1 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya da galibiyet parolasıyla çıkan Toroslar Belediyespor'un geliştirdiği ataklar, 72. dakikada sonuç verdi. Bu dakikada yine Mahir hem takımının hem de kendisinin 2. golünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Maçın sonlarına doğru Anıl ile bir gol daha bulan Toroslar Belediyespor rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puana ulaştı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Toroslar Belediyespor Başkanı Hamit Tuna, açıklamada, takımın her geçen gün daha iyi mücadele ettiğini belirtti.

Alınan galibiyetin ardından liderliğe yükselmelerinin kendileri için ayrı bir mutluluk olduğunu ifade eden Tuna, teknik heyeti ve oyuncuları kutlayarak, liderliği ligin sonuna kadar sürdüreceklerine inandıklarını vurguladı.

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: