Toroslar’da Okullara Bakım Yapılıyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, sınırları içindeki tüm okulları bakım ve onarımdan geçiriyor.Toroslar Belediyesi’nden yapılan...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, sınırları içindeki tüm okulları bakım ve onarımdan geçiriyor.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitime destek projeleri kapsamında ilçedeki tüm okulların bakım ve onarımları yapılıyor. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlükleri ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında, okul bahçesinin temizliği, ağaçların bakım ve peyzajı ile okulların dış cephe boyaması gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, her yıl yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okullardaki temizlik ve bakım çalışmalarına ağırlık verdiklerini, bu çalışmaları da yıl boyunca programlı bir şekilde devam ettirdiklerini söyledi. Toroslar Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Tuna, “Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alma fırsatı bulduklarında büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Onların bakımlı, sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim görmeleri için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Okullarımızın temizlik, bakım ve dış cephe boya işleri belediyemiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Belediye olarak eğitime tam destek veriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Çevre temizliğinin belediyenin asli görevi olduğunu vurgulayan Başkan Tuna, “Temiz tutmanın birinci şartı kirletmemektir. Biz okullarımızın çevre temizliğini yaparak öğrencilerimizin daha nezih ortamlarda eğitim almaları için çaba gösteriyoruz. Öğrencilerimizden de çevrelerini temiz tutmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: