Toroslar'da pazar yerleri gece temizleniyor

Toroslar Belediyesi, ilçede kurulan açık ve kapalı semt pazarlarında gece temizlik yapıyor.

Toroslar Belediyesi, ilçede kurulan açık ve kapalı semt pazarlarında gece temizlik yapıyor.

Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, pazarın kalkmasının hemen ardından süpürme, yıkama ve dezenfekte çalışması yaptığını belirtti.

İlçedeki 22 ayrı noktada değişik zamanlarda kurulan semt pazarlarının 6 temizlik işçisi, süpürme arabaları ve küçük kepçe ile akşam temizliğinin yapılarak, sabah halkın hizmetine sunulduğunu Tuna, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Temizlik çağdaşlığın en önemli ilkesidir. İlçemizde kurulan pazar yerlerinin temizliği için gece vardiyası oluşturduk. Geceden temizlenen ve yıkanan pazar yerleri sayesinde ertesi gün halkımız temiz caddeleri kullanabiliyorlar.

Öt yandan pazar yerlerini standartlara uygun, temiz ve modern olması için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda 4 farklı mahallede kapalı semt pazarı ve bir mahallede de üretici pazarı oluşturduk. Amacımız bu pazar yerlerinin sayısını artırmak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: