Toroslar’da Yollar Genişliyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, bir yandan imar düzenlemesi yapılan yerlerde yeni yol açma çalışmalarını...

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, bir yandan imar düzenlemesi yapılan yerlerde yeni yol açma çalışmalarını yaparken diğer yandan da mevcut sokakları düzenleyerek genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Halkkent Mahallesi ile Yalınayak Mahallesi’ni birleştiren Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin 2 kilometrelik kısmında imar planlarına göre yol genişletme çalışması yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle görüşen Belediye Başkanı Hamit Tuna, göreve geldikten sonra büyük önem verdikleri çalışmalardan birinin de yeni yol açma ve genişletme çalışmaları olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Özellikle geniş yollar açarak, şehrin çekim alanı olmasına katkı sunduklarını vurgulayan Tuna, yeni yolların trafiği rahatlattığı gibi, bölge insanına ve okul öğrencilerine de büyük kolaylık sağladığını belirtti. Halkkent Mahallesi ile Yalınayak Mahallesi’ni birleştiren Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde 12 metre olması gereken ancak 8 metre olan yolun genişletme çalışmasını yaptıklarını kaydeden Tuna, "Çok aktif çalışan bir yoldu. Vatandaşlarımız da yolun genişletilmesini yapabilmek için ihata duvarlarının yıkılması konusunda bize yardımcı oldular. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yol çalışması bittikten sonra bu alanı ışıklandıracağız. Yalınayak Mezarlığı'na da yakın olması nedeniyle cenaze zamanı otopark konusunda sıkıntı yaşanıyordu. Bu yol genişletme çalışması ile bu problemi de ortadan kaldırdık. İmara uygun ne kadar yol var ise özellikle yağmurlar bittikten sonra bütün yolların açım ve genişletme çalışmalarına daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: