Toroslar'daki Mahalleler Temizleniyor

Mersin Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra ilçede bulunan mahallerde...

Mersin Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra ilçede bulunan mahallerde her hafta sonu genel temizlik çalışması yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce bu yıl yeniden başlatılan genel temizlik çalışmasında Yalınayak Mahallesi’nin tüm sokakları baştan aşağı temizlendi.

Amaçlarının planlı ve programlı bir çalışmayla ilçenin tüm bölgelerine eşit bir şekilde temizlik hizmeti vermek olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaşamsal alanda en çok dikkat edilmesi gereken husus temizlik ve hijyen olduğunu belirtti. Boş arsalarda yetişen otların yangına sebep olduğu gibi haşere, kemirgen ve sürüngen hayvanların yuvası haline gelerek insan sağlığını olumsuz etkilediğini ifade eden Tuna, "Bu yüzden şehir içinde kötü görüntü ve çevre kirliliği oluşturan moloz ve çöplerin temizlenmesine önem veriyoruz. Amacımız, halkımızın Toroslar’da huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmesidir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: