Toroslu öğrenciler 'Yerli Malı Sergisi' açtı

Antalya’da Toros Eğitim Kurum bünyesinde hizmet veren Toros Akdeniz İlköğretim Okulu 1. kademe öğrencileri 'Tutum,...

Antalya’da Toros Eğitim Kurum bünyesinde hizmet veren Toros Akdeniz İlköğretim Okulu 1. kademe öğrencileri 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' etkinlikleri kapsamında okul lobisinde sergi açtı.
"Tüketelim; ama yerli olanını" sloganı ile hareket eden öğrenciler panolara birbirinden ilginç resimler ve yazılar ekledi. Bilinçli tüketici ve tutumlu insan olmanın önemini anlatan proje çalışmalarını sergi alanı duvarlarına, masa ve panolara yerleştiren öğrencilerin çalışmaları büyük ilgi gördü. Serginin açılışını pasta ve meyve suyu ikramı ile gerçekleştiren küçük öğrencilerin çalışmalarını Toros Akdeniz Koleji genelindeki öğrenci, veli ve öğretmenler ilgiyle inceledi.
Toros Akdeniz İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ali Şahin, etkinlikleri kapsamında öğrencilerin öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı bu serginin büyük bir olaya dikkat çektiğini söyledi.
Söz konusu etkinliği daha önce sınıflarda yiyecek ve içecek ikramıyla kutladıklarını ifade eden Şahin, “Öğrencilerimizin bilinçlenmesi adına bu sergi ile daha farklı bir anlam kazandırmış olduk. Bu etkinlikle Türkiye’nin ekonomik olarak kalkınabilmesi için sanayide ve tarımda üretimi desteklemek gerektiğine dikkat çektik. Sergi, dış ülkelere bağımlı olmadan kendi tükettiklerimizi yine gelişen sanayi ile kendimizin üretmesine olanak sağlamak, kendi ürettiğimiz ürünleri tanıtmak için iyi bir fırsat oldu.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz