Tortum Müftülüğü Tarafından Hayır Çarşısı Açıldı

Tortum ilçe müftülüğü tarafından organize edilen ve geliri ilçe genelinde eğitim-öğretime devam etmekte olan Kur'ân...

Tortum ilçe müftülüğü tarafından organize edilen ve geliri ilçe genelinde eğitim-öğretime devam etmekte olan Kur'ân Kursları için kullanılacak olan "Hayır Çarşısı" nın açılışı Tortum Belediye Düğün salonunda yapıldı.

Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Başkan vekili ve bir çok daire amirinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Toplamda 38 Kur’an Kursunu bünyesinde barındıran Tortum ilçe müftülüğünün etkinliğine Kur’an Kursları ve ilçe halkı yoğun bir ilgi gösterdi. Üç gün sürecek hayır çarşısının açılışında konuşan ilçe müftüsü Celal Büyük, “Öncelikle hiçbir maddi beklenti içinde olmadan burada sabahın altısından akşamın beşine kadar fedakarca çalışan hanımlara, bizlere bu konuda inanılmaz bir destek sağlayan, köylerinden mahallelerinden malzeme getiren hoca hanımlara ve kursiyerlerine çok teşekkür ediyoruz. Gördük ki, Kur'ân Kurslarımız bir taraftan kursiyerlerimize Allah'ın kelamını öğretirken diğer taraftan yardımlaşma ve dayanışma duygularını da geliştirmiş bulunmaktadır. Emeği geçenler başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz