Torul’da Servis Şoförlerine Eğitim

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından taşımalı eğitimde...

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından taşımalı eğitimde çalışan şoförlere eğitim verildi.

Öğrencilerin okullarına gidiş ve gelişlerinde daha huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programına ilçeye bağlı Aktaş İlköğretim okulu, Kirazlık Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Namık Kemal Ortaokulu ve Altınpınar İlköğretim okuluna öğrenci taşımacılığı yapan araç sürücüleri katıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü salonunda düzenlenen eğitimde sürücülere “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği” ile belirlenen ve öğrenci taşımacılığı yapan araçlarda kanunen bulunması gereken yasal zorunluluklar ile öğrenci taşımacılığı yapan araç sürücülerinin yeterlilik belgeleri ve öğrenci taşımacılığı yaptıkları sırada dikkat etmeleri gereken yasal zorunluluklar hakkında bilgi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz