Torul'un yüksekokula ihtiyacı var

Torul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, ilçenin yüksekokula ihtiyacı olduğunu söyledi.

Torul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, ilçeye gelmesi muhtemel yüksekokulun; yapım çalışmalarına başlanılan tünel ve yoldan çok daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi.

Şahin, Torul ilçesinde çalışmalarına başlanılan tünel yapımı hakkında yöneltilen soruları yanıtlarken, yeni inşaa edilecek yolların ve tünellerin Torul'da araç trafiğini hızlandıracağını az da olsa bir canlılık kazandıracağına inandığını belirterek şöyle konuştu:

"Hepsinden öte bir fakültenin Torul'a gelecek olması bütün bu yatırımlara nazaran, gerçek anlamda ilçeye nefes aldıracaktır. Torul lisesinin başka bir binaya kaydırılarak, burada bir yüksekokulun kurulacağı duyumunu aldık ve hatta Gümüşhane yerel basını da bu konuda bazı haberleri geçti. Torul esnafı da, halkı da yüksekokulun bir an önce ilçeye kazandırılmasını sabırsızlıkla bekliyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz